Napad na Srbe u Osojanu

Izvor: RTS, 10.Sep.2012, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na Srbe u Osojanu

Na dvojicu Srba iz sela Osojane na Kosovu nepoznate osobe sinoć otvorile vatru. Nema povređenih, rekao je RTS-u jedan od napadnutih Srba, Milovan Ostojić.

Nepoznate osobe pucale iz vatrenog oružja na Milovana i Bobana Ostojića u šumi kod sela Osojane u opštini Istok.

U napadu nema povređenih, preneo je RTS-u Milovan Ostojić i ispričao da je do napada došlo sinoć oko 21. kada je sa bratom otišao da obiđe svoju šumu, pošto je čuo seču drva.

"Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << smo se približili mestu, otvorili su na nas oružanu vatru. Krenuli smo da bežimo kako bi se spasli", naveo je Ostojić.

Slučaj je prijavljen policiji koja sprovodi istragu.

Ovo je drugi incident u poslednja 24 sata na Kosovu te vrste. U ataru sela Ugljare kod Gnjilana nepoznate osobe su juče pucale na grupu Srba iz Pasjana koja je na svom imanju bila u seči drva.

Ni u tom napadu nije bilo povređenih.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.