APATINSKOJ PIVARI DODELJENA POVELJA PARAOLIMPIJSKOG KOMITETA SRBIJE

Izvor: Radio Dunav, 14.Mar.2017, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APATINSKOJ PIVARI DODELJENA POVELJA PARAOLIMPIJSKOG KOMITETA SRBIJE

Na svečanosti održanoj u Skupštini grada Beograda povodom proglašenja najuspešnijih članova Paraolimpijskog komiteta Srbije u 2016. godini, Apatinskoj pivari dodeljena je Povelja Paraolimpijskog komiteta Srbije.
Ovo najviše priznanje POKS-a, koje se dodeljuje za izuzetan doprinos razvoju paraolimpijskog sporta, uručeno je gospodinu Vladimiru Novakoviću, generalnom direktoru Apatinske pivare koja sa svojim brendom Jelen i platformom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << „Šampioni svaki dan“ aktivno nastavlja podršku POKS-u i tokom ovog olimpijskog ciklusa, do sledećih Paraolimpijskih igara u Tokiju, 2020. godine.
„Mi u Apatinskoj pivari smo mnogo toga naučili od naših paraolimpijaca. Uz njihovu šampionsku prirodu cela Srbija uči šta su ponos, upornost i zajedništvo. Verujemo da će naša zajednička platforma „Šampioni svaki dan“ koju ćemo uskoro zajedno sa Paraolimpijskim komitetom Srbije i predstaviti javnosti, doprineti da u narednim godinama inspirišemo i motivišemo još mnogo budućih šampiona“, izjavio je Vladimir Novaković, generalni direktor Apatinske pivare.
Na ovoj svečanostiza najuspešniju sportistkinju proglašena je stonoteniserka Borislava Perić Ranković, osvajačica zlatne i srebrne medalje u Riju, dok je titulu najuspešnijeg sportisteponeo strelacLaslo Šuranji, osvajač zlatne i bronzane medalje u Riju.
Najuspešniji tim Paraolimpijskog komiteta Srbije je ženski stonoteniski tim Borislava Perić Ranković i Nada Matić, koji je osvojio srebrnu medalju na Paraolimpijskim igrama u Riju. Nagradu za najuspešnijeg trenera u 2016. godini dobio je Zlatko Kesler, selektor stonoteniske reprezentacije Srbije.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Apatinska pivara dobila Povelju Paraolimpijskog komiteta Srbije

Izvor: 025info.rs, 14.Mar.2017

Na svečanosti održanoj u Skupštini grada Beograda, povodom proglašenja najuspešnijih članova Paraolimpijskog komiteta Srbije u 2016. godini, Apatinska pivara dobila je visoko priznanje za izuzetan doprinos razvoju paraolimpijskog sporta. U pitanju je Povelja Paraolimpijskog komiteta Srbije.   Ovo...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.