Trener Metalca ponovio Stanojevićeve reči: Partizan GROMADA od kluba!

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020, 16:33

Trener Metalca ponovio Stanojevićeve reči: ''Partizan GROMADA od kluba!''

Nekadašnji trener Partizana danas će biti na suprotnoj strani, ali goste iz Humske dočekao je brojnim komplimentima.

Dan uoči 75. rođendana kluba iz Humske, Partizan večeras od 18 časova gostuje ekipi Metalca u Gornjem Milanovcu.

Milanovčane sa klupe predvodi Žarko Lazetić, koji je kratko vodio i crno-bele tokom onog ''praznog hoda'' prošle godine, posle odlaska Zorana Mirkovića, a pre dolaska Sava Miloševića.

Naravno, nije ravnodušan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa je crno-bele u najavi meča dočekao lepim rečima. Zanimljivo, tom prilikom ponovio je nedavno izrečene reči Aleksandra Stnojevića pred Partizanov meč u Belgiji protiv Šarlroe da je ''Partizan gromada od kluba''.

''Partizan sa Aleksandrom Stanojevićem je gromada od kluba, naš najbolji klub, i bilo bi bizarno pretiti im. Očekuje nas jako teška i zahtevna utakmica. Žao mi je što će izostati publika na našem stadionu, koja zna da  ceni fudbalske veličine.







U Evropi je dozvoljen ograničen broj gledalaca na utakmicama, pa se nadam da će i naš Savez i Krizni štab imati sluha i omogućiti izvesnom broju navijača da prisustvuje utakmicama.







Na kraju, fudbal se igra zbog navijača i ovako se osećamo uskraćeni za poseban doživljaj punih tribina. Činjenica je da su se navijači  uželeli fudbala i igrača, isto kao i fudbaleri publike. Da smo kojim slučajem imali podršku naših navijača možda bi bili još uspešniji'', izjavio je Lazetić, a preneo sajt Superlige.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šta kaže trener Partizana? Ni silna pojačanja mu nisu popravila raspoloženje...

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020

U danu koji je trebalo da vrati nadu navijačima Partizana u osvajanje šampionske titule, usledila je - prava blamaža...Mnogo dobrih vesti stizalo je danas iz Humske vezano za finiš prelaznog roka, dogovoreni su dolasci Filipa Holendera, Ivana Obradovića, Miloša Jojića, Svetozara Markovića, uz...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.