Nica čitav meč sa igračem više! Na kraju tesna pobeda...

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020, 23:08

Nica čitav meč sa igračem više! Na kraju tesna pobeda...

Treća pobeda Nice od početka sezone.

U meču šestog kola francuske Lige 1, Nica je na svom terenu savladala ekipu Nanta sa 2:1.

Ova utakmica bila je karakteristična po tome što su gosti praktično sve vreme imali igrača manje, jer su već u trećem minutu ostali bez isključenog Žirota.

Naravno, ovo je Nici mnogo olakšalo posao, a brojčanu prednost domaćin je iskoristio u 27. minutu, kada je Dante doveo Nicu u vođstvo.

Međutim, u poslednjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trenucima nadoknade vremena u prvom poluvremenu, gosti su iznudili jedanaesterac koji je realizovao Louza i na odmor se otišlo rezultatom 1:1.

Ipak, iznenađenje je izostalo, a za to se pobrinuo Kefrem Tiram, koji je u 62. minutu postavio konačan rezuultat - 2:1 za Nicu.

Nica je ovom pobedom izbila na osmo mesto sa deset bodova, a Nant je ostao na pet, posle trećeg poraza od početka sezone.

-

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.