Španac sudi Partizanu u Humskoj, grobari ga ne pamte po dobrom!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španac sudi Partizanu u Humskoj, "grobari" ga ne pamte po dobrom!

Hoće li ovoga puta biti taličan po "crno-bele"?

UEFA je danas potvrdila da će glavni arbitar na meču 3. kola Lige Evrope između Partizana i Mančester junajteda biti Havijer Estrada Fernandez.

Špancu će u Humskoj u četvrtak pomagati Roberto Alonso i Injigo Prieto, dok će četvrti sudija biti Pablo Gonzalez Fuertes.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ovo neće biti prvi put da Fernandez sudi "crno-belima", igračima Partizana nije doneo sreće u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Olimpijakosa u Pireju pre dve godine.

Susret između fudbalera Partizana i Mančester junajteda igra se u četvrtak od 18.55 na stadionu u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

''Grobari'', hoćete na Old Traford? Ovde su sve informacije koje su vam potrebne!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019

Iako tek treba da se odigra meč u Humskoj, crno-beli već razmišljaju i o dvoboju na Ostrvu...Svi u Humskoj nestrpljivo čekaju četvrtak i utakmicu godine sa Mančester junajedom, u okviru trećeg kola Lige Evrope, ali se istovremeno pripremaju i za naredno kolo u kom će Partizan gostovati Mančester...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.