Grobari, hoćete na Old Traford? Ovde su sve informacije koje su vam potrebne!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Grobari'', hoćete na Old Traford? Ovde su sve informacije koje su vam potrebne!

Iako tek treba da se odigra meč u Humskoj, crno-beli već razmišljaju i o dvoboju na Ostrvu.

Svi u Humskoj nestrpljivo čekaju četvrtak i utakmicu godine sa Mančester junajedom, u okviru trećeg kola Lige Evrope, ali se istovremeno pripremaju i za naredno kolo u kom će Partizan gostovati Mančester junajtedu na Old Trafordu.

Tim povodom, Partizan je danas na svom sajtu objavio početak prodaje ulaznica za duel u Engleskoj.

Prodaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će trajati do narednog četvrtka, 31. oktobra, a cena ulaznica je 5.200 dinara.

''Ulaznice za navedene sektore se prodaju ISKLjUČIVO uz PASOŠ. Jedan kupac može kupiti samo JEDNU ulaznicu na svoj dokument (PASOŠ).





Direktna prodaja ulaznica će se odvijati u Ticketline Shop-u na Novom Beogradu, adresa Bul. Milutina Milankovića 1 lokal 46, radno vreme, radnim danima: od 10.00 do 18.00h i subotom 10.00 do 16.00h

Omogućena je I ONLINE kupovina uz dostavu na kućnu adresu ali je bitno da se zna da bilo da kupac dolazi u Ticketline shop da preuzme ulaznice ili da traži dostavu na kućnu adresu mora poslati fotokopiju pasoša na e-mail office@ticketline.rs

Link za online kupovinu http://www.ticketline.rs/article/?aid=8462

Sve dodatne informacije na telephone +381.11.20.30.570; +381.11.20.30.190 ili na sajtu www.ticketline.rs'',
poručuju iz Partizana.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

POČELA PRODAJA ULAZNICA ZA MEČ U MANČESTERU: Grobari, evo šta je potrebno da uradite kako bi gledali Partizan u Engleskoj!

Izvor: Kurir, 21.Okt.2019

Za navijače FK Partizan koji žele da gledaju utakmicu na OLD TRAFORD stadionu u Mančesteru (Engleska) ulaznice će se prodavati od danas ponedeljak 21.10. i trajaće do sledećeg četvrtka 31.10.2019. Cena ulaznice je 5,200 rsd.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.