Saša Ilić dovodi fudbalere Partizana u Pionir: Pomozimo našoj košarkaškoj braći

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2015, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ilić dovodi fudbalere Partizana u Pionir: Pomozimo našoj košarkaškoj braći

„Pomozimo klubu da se stabilizuje i pokaže u zašto je najbolji svih vremena u Srbiji“, poručuje kapiten crno-belih pred revijalni susret „Grobari za nas“

Odigrao je Partizan tokom sezone dosta važnih mečeva, one najvažnije će tek da odigra. Punio je halu Pionir i ona će, nema sumnje, biti krcata kako se Jadranska liga bude bližila kraju, ali... Odavno za jednu utakmicu koja ništa ne odlučuje, niti ima takmičarski karakter, nije vladalo takvo interesovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kao za susret „Grobari za nas“.

Revijalni duel koji će se u sredu od 19.30 organizovati na insistiranje navijača crno-belih, u cilju prikupljanja pomoći klubu, izazvala je pozornost i u drugim sekcijama Sportskog društva iz Humske 1. Naročito njegovoj perjanici - fudbalu - pa zato kapiten Saša Ilić kaže da će ekipa Marka Nikolića 11. marta organizovano na spektakl, na kome će se sresti bivši i sadašnji igrači Parnog valjka.

Želim u svoje i ime svih igrača Partizan, da pozovem naše navijače, da kupe ulaznice za ovaj spektakl i u sredu ispune Pionir, pošto time na pravi način pomažemo našem bratskom košarkaškom klubu da prihoduje određena sredstva, koja će mu pomoći da se koliko-toliko finansijski stabilizuje i pokaže u takmičenju zašto je najbolji klub svih vremena u Srbiji. Mi smo jedna porodica“, poručio je Saša Ilić.

Inače, na susretu „Grobari za nas“ prvi put će se navijačima predstaviti i američki plej Džoš Akojon.

(FOTO: KK Partizan/Facebook)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.