Radivoje Korać protiv košarkašica Partizana u polufinalu Kupa, Voša na Šumadiju

Izvor: Blic, 05.Mar.2015, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radivoje Korać protiv košarkašica Partizana u polufinalu Kupa, Voša na Šumadiju

Košarkašice Radivoja Koraća savladale su u Vršac sa 75:63 i plasirale se u polufinale Kupa Milana Cige Vasojevića, dok je dalje otišla i ŠUmadija koja je porazila Vrbas sa 71:61.

Polufinala se igraju već u petak kada se sastaju Partizan i Radivoje Korać u 17 časova, dok će u 19:30 sati snage domeriti Vojvodina i Šumadija.

Borba za trofej Kupa Milana Cige Vasojevića zakazana je za nedelju u 17 časova, a trofej brane košarkašice Radivoja Koraća.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šumadija i R. Korać u polufinalu Kupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2015

Košarkašice kragujevačke Šumadije i beogradskog Radivoja Koraća plasirale su se u polufinale završnog turnira za Kup Milana Cige Vasojevića, koji se održava u Zrenjaninu...U preostalim četvrtfinalnim utakmicama Šumadija je danas pobedila Vrbas sa 71:61 (23:15, 17:15, 20:12, 11:19), dok je ekipa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.