Poraz Partizana od Uniksa za četvrto mesto na VTB Superkupu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2022, 18:35

Poraz Partizana od Uniksa za četvrto mesto na VTB Superkupu

Košarkaši Partizana osvojili su četvrto mesto na VTB Superkupu u Moskvi, pošto su večeras poraženi od Uniksa 83:77 (22:23, 17:20, 21:19, 23:15).

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Nenad Dimitrijević, koji je postigao 30 poena, dok je Džejlen Rejnolds dodao 19.

U ekipi Partizana najbolji su bili Uroš Trifunović i Janis Papapetru, koji su postigli po 12 poena, dok je Kevin Panter ubacio 11.

Peto mesto pripalo je Lokomotivi Kubanj, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je savladala Megu 95:93. U finalu VTB Superkupa kasnije večeras će igrati Zenit i CSKA.

Partizan je na ovom turniru pobedio Lokomotivu Kubanj 92:70, a potom su "crno-beli" poraženi od Zenita 81:65.

Ovo je bio poslednji prijateljski meč "crno-belih" uoči početka nove sezone. Partizan će drugog oktobra u prvom kolu ABA lige gostovati Ciboni u Zagrebu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Partizana osvojili četvrto mjesto u Moskvi

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2022

​Košarkaši Partizana osvojili su četvrto mjesto na VTB Superkupu u Moskvi, pošto su večeras poraženi od Uniksa 83:77 (22:23, 17:20, 21:19, 23:15).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Propala prosidba na meču Partizana, devojka se uhvatila za glavu, a slomljeni prosac odšetao (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 26.Sep.2022, 10:48

Košarkaši Partizana doživeli su poraz od Zenita u meču Superkupa VTB lige koji se održava u Rusiji 81:65, ali titula gubitnika dana ipak je otišla u ruke jednog navijača, piše Nova.rs.. Naime, sredinom prve četvrtine, dok je Partizan imao vođstvo 14:4, jedan navijač je odlučio da zaprosi...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.