Izvor: RTS, 26.Sep.2022, 13:38

Obradović: Nije lako igrati sa jednim plejmejkerom

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je bilo jako teško igrati na VTB Superkupu u Moskvi sa samo jednim plejmejkerom, Jamom Madarom.
Partizan je na turniru u Moskvi osvojio četvrto mesto, u poslednjem meču crno-beli su poraženi od Uniksa 83:77.

"Mislim da je dobro što smo došli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na turnir, igrali smo protiv tri jako dobre ekipe. Da proverimo još jednom u kom smo stanju i da proverimo šta je sve ono što treba da popravimo pred početak utakmica u zvaničnoj sezoni."
"Nije lako igrati sa samo jednim plejmejkerom. Očigledno je bilo da je to jedan od glavnih problema. Probali smo neke igrače na toj poziciji, sve u svemu bilo je dobro što smo na ovom turniru. Sada je ispred nas osam dana do prve zvanične utakmice protiv Cibone", rekao je Obradović za Jutjub kanal Partizan.
"Crno-beli" u nedelju, 2. oktobra, igraju protiv Cibone u Zagrebu meč prvog kola ABA lige.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nije lako igrati samo sa Madarom: Obradović locirao problem u igri Partizana na moskovskom turniru

Izvor: 24sedam.rs, 26.Sep.2022

Trofejni trener kaže da bez obzira na dva poraza, mora biti zadovoljan kako se razvija ekipa

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.