Izvor: JužneVesti.com, 04.Mar.2021, 09:19

Počinje plej-of za odbojkaše, Niš u četvrtfinalu protiv Partizana

Nakon poraza upravo od ekipe Partizana u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva, odbojkaši Niša zauzeli su treće mesto na tabeli, pa će u prvoj rundi plej-ofa imati šansu da se revanširaju crno-belima. Prva utakmica doigravanja u hali "Čair“ igra se danas, 4. marta od 15 sati.

Pet uzastopnih pobeda odbojkaša Niša prekinuo je beogradski tim koji je u Nišu prošlog vikenda slavio rezultatom 3:0. Treba napomenuti da je trener Nišlija Dragan Svetozarević >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na tom meču odmarao pojedine igrače iz prve postave baš za početak plej-ofa.

Niški tim je prvi deo prvenstva završio sa skorom od 12 pobeda i 6 poraza, koliko je imala i drugoplasirana Ribnica, ali su Kraljevčani na kraju bili drugi zbog jednog boda viška. Sa druge strane, Partizan je regularni deo šampionata završio na 6. mestu sa polovičnim učinkom od 9 pobeda i 9 poraza.

Partizan ima problem i sa igračkim kadrom, pa je na poslednjih nekoliko utakmica libera morao da igra trener crno-belih Bojan Janić, nekada proslavljeni reprezentativac naše zemlje.

Ostale parove četvrtfinala čine Vojvodina - Crvena zvezda, Ribnica - Mladi radnik i Radnički Kragujevac - Spartak, a sve serije se igraju na dve utakmice.

Meč u hali "Čair" počinje u 15 sati, a zbog epidemije korona virusa gledalaca neće biti.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Odložen meč odbojkaša Niša i Partizana zbog pozitivnih na koronu u niškom klubu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Mar.2021

Iako je prvi meč četvrtfinala plej-ofa između odbojkaša Niša i Partizana bio zakazan za danas u 15 sati u hali "Čair", neće se igrati pošto je na redovnom testiranju pred utakmicu na koronavirus bilo pozitivnih rezultata u redovima domaćina. Za sada nije poznato kada će ovaj meč biti odigran...Sve...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.