Pobeda fudbalera “Radničkog” za drugo mesto na tabeli

Izvor: KovinEkspres.rs, 23.Sep.2013, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda fudbalera “Radničkog” za drugo mesto na tabeli

U 6. kolu Vojvođanske lige “Istok” fudbaleri Radničkog iz Kovina porazili su ekipu Tise iz Adorjana sa ubedljvih 3:1. Nakon ove pobede crno beli su izbili na drugo mesto sa zabeleženih 13 bodova odmah iza ekipe Vršca. U narednom kolu Radnički se sastaje sa Borcem iz Starčeva i to kao gost u nedelju 29. septembra sa početkom u 15.30 časova.   Pobeda Gajčana, poraz Kolonije Pobedu je zabeležio i Partizan iz Gaja koji je u 6. kolu Prve južnobanatske lige savladao na domaćem terenu sa 3:0 BAK iz Bele Crkve, dok je Kolonija kao gost izgubila u meču sa boljom Slavijom iz Kovačice identičnim rezultatom od 3:0. U 7. kolu Partizan iz Gaja gostuje Železničaru iz Pančeva, a Kolonija igra kod kuće sa Poletom iz Izbišta. Ovi dueli na programu su 29. septembra sa početkom u 16.00 časova. Omladinac i treći put ukljižio tri boda Odigrani su i susreti 3. kola Druge južnobanatske lige Zapad-Jug. Dolovo je bilo bolje od Strele 2:1, Stari Tamiš je izgubio kod kuće od Omladinca iz Deliblata sa 1:2, skorenovački Plavi Dunav porazio je sa 3:1 pločički Borac, a BSK Bavanište je kao gost savladao Proleter iz Mramoka sa 3:2. U sledećem, 4. kolu, koje je na programu 29. septembra od 16.00 časova, sastaju se: Borac-Proleter, Omladinac (D)-Plavi Dunav 1932, Strela-Stari Tamiš i Budućnost (BB)-Dolovo. Slobodan tim je BSK Bavanište.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Povezane vesti

Tri rukometne pobede

Izvor: KovinEkspres.rs, 23.Sep.2013

Protekli rukometni vikend obeležio je stopostotni učinak tri opštinska ligaša. Rukometaši kovinskog “Radničkog” savladali su Mladost iz Omoljice više nego ubedljivo – 30:16 (14:5). Susret dva imenjaka iz Deliblata i Ilandže završen je slavljem domaćina, ekipe Omladinca iz Deliblata rezultatom...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.