Siti rasturio Junajted u derbiju Mančestera

Izvor: RTS, 22.Sep.2013, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti "rasturio" Junajted u derbiju Mančestera

Mančester siti je konačno pokazao punu moć svog tima u ubedljivoj pobedi nad Junajtedom. "Građani" slavili golovima Agvera (dva), Turea i Nasrija. Počasni pogodak za ekipu Dejvida Mojesa, u zaostavnom vremenu, postigao Runi. Kolarov, Nastasić i Vidić 90 minuta na terenu.

Fudbaleri Mančester sitija savladali su velikog gradskog rivala, ekipu Junajteda, sa 4:1 (2:0) u derbiju petog kola Premijer lige.

Siti se nakon ove pobede primakao na tabeli vodećim Arsenalu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Totenhemu, dok je Junajted pao na deveto mesto.

"Građani" su od početka krenuli odlučno ka golu protivnika i posle 16 minuta poveli golom Serhija Agvera, koji je iskoristio centaršut Aleksandra Kolarova i volej udarcem savladao golmana De Heu.

Na 2:0 povećao je Ture u završnici prvog poluvremena, dok su golove za Siti u nastavku meča postigli ponovo Agvero i Samir Nasri.

Poraz ekipe Dejvida Mojesa ublažio je Vejn Runi lepim golom u 87. minutu.

Pored Kolarova, ceo meč za pobednički tim odigrao je drugi srpski reprezentativac Matija Nastasić, dok je odbranom tima sa Old Traforda komandovao Nemanja Vidić.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.