PRIČAĆU O NJEMU DECI DO KRAJA ŽIVOTA: Košarkaš Partizana je igrao protiv Kobija Brajanta

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIČAĆU O NJEMU DECI DO KRAJA ŽIVOTA: Košarkaš Partizana je igrao protiv Kobija Brajanta

Jedan košarkaš Partizana poznavao Kobija Brajanta.

Kobi Brajant, njegova ćerka Đijana i još sedam osoba poginuli su u nedelju u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji. Džejms Mekadu je dok je igrao u NBA ligi igrao protiv Kobija i nikada nije krio da mu je upravo zvezda Lejkersa oduvek bila idol.

- Blagosloven sam jer sam igrao protiv njega. To je priča koju ću pričati deci do kraja života. Rastao sam uz njega, sanjao da budem kao Kobi. Kada sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio mali, na terenu iza kuće sam vežbao šut i sanjao da igram u NBA protiv Kobija. Hvala Bogu što sam dobio tu priliku i to ću nositi sa sobom gde god budem išao. - izjavio je 27-godišnji igrač Partizana za televiziju "O2".

Kada mu je supruga javila da se dogodila tragedija, Mekadu nije verovao.

- Žena me je zvala i rekla, a ja joj nisam verovao. A onda, kada su potvrdili vest... Jednostavno ne mogu da objasnim kako sam se osećao. Dok sam odrastao, igrajući košarku, Kobi mi je bi omiljeni igrač. Kada sam čuo vest, jednostavno sam bio slomljen. I dalje sam i ovo su mi veoma teški dani.

Mekadu je u NBA bio igrač Golden Stejta i Filadelfije.

- Kobi je bio moj idol i jedan od onih igrač kome sam se divio. I dalje mu se divim. Kada sam bio dete, svi su želeli da budu kao Kobi, da igraju za Lejkerse, osvajaju titule. Gledali smo ga kako igra za reprezentaciju. Kobi je bio voljen sa svih strana. Jednostavno mogu biti zahvalan jer sam bio svedok jedne velike karijere, njegovog postojanja na zemlji. Takođe i gubitak njegove ćerke... Ja sam otac, i ta tuga se ne može opisati. Jednostavno moramo samo da se molimo - zaključio je Džejms Mekadu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Polina.

Супер гуд!

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Apr 7, 2019 at 8:13am PDT

Солнышко, я уже по тебе скучаю🤣🤣

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Apr 14, 2019 at 5:24am PDT

Скорей бы на учебу))

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Aug 29, 2018 at 11:46am PDT

Лето продолжается😋😋

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Aug 26, 2018 at 7:12am PDT

Высоко сижу, далеко гляжу🤪

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Jul 28, 2018 at 7:51am PDT

Пляжный сезон открыт😋✅

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Jul 5, 2017 at 10:03am PDT

-"сфоткай типо на Мальдивах лежу"😂🌞🏝

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Jul 29, 2016 at 1:03am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.