PARTIZAN PRED MEČ PRIMIO LOŠU VEST: Nakon Obradovića se povredio i Zdjelar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 12:54

PARTIZAN PRED MEČ PRIMIO LOŠU VEST: Nakon Obradovića se povredio i Zdjelar!

Ipak, ima i dobrih vesti.

Fudbalere Partizana danas od 14 časova očekuje prvi pripremni meč u turskom Beleku. Rival je stari znalac iz Poljske, Zaglebje. Nekoli časova pred sam duel u iz tabora crno-belih stigle su dobre i loše vesti. Da krenemo od dobrih, to je podatak da prvotimac crno-belih Ivan Obradović nije teže povređen, kako je utvrđeno nakon odrađenih detaljnijih medicinskih pregleda, te se njegov povratak na teren uskoro očekuje. Ali ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikako ne ide na ruku crno-belima je podatak da će biti dodatno oslabljeni. Naime, na terenu neće biti ni Saša Zdjelar.

Sjajni vezista dobio je jak udarac na subotnjem treningu, posle kojeg mu je stopalo poprilično oteklo.

Svi ostali fudbaleri Partizana biće u kombinaciji da odigraju maksimalno 45 minuta.

U Turskoj se vodi žestoka borba za titulu – Fenerbahče, Bešiktaš i Galatasaraj nalaze se u dva boda razlike, a danas u 17.00 igra se derbi Bešiktaš – Galatasaraj. Kvota na keca je 2,25, dvojka je 3,20, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bešiktaš – Galatasaraj.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.