PODRŠKA DEVOJKAMA: Nedović poslao MOĆNU poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 13:42

PODRŠKA DEVOJKAMA: Nedović poslao MOĆNU poruku

Nije želeo da prećuti.

Srbija je zgrožena činjenicom da je čuveni vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić priveden u stanicu policije, zbog činjenice da je optužen za silovanje. Sve se ovo dogodilo nakon što je glumica Milena Radulović rešila da ne ćuti i u potresnoj ispovesti istakla da je imala 17 godina kada je bila naterana na seksulani odnos od strane svog pedagoga.

Zakuvalo se u Holandiji, Ajaks ima tri boda više od Fajenorda pred današnji derbi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (16.45) u kojem tim iz Roterdama ima šansu da se pobedom izjednači na prvom mestu s domaćinom. Kvota na keca je 1,53, iks je 4,30, a dvojka 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajaks – Fajenord.

To je pokrenulo lavinu poruka podrške svim žrtvama silovanja, a između ostalih se javio i košarkaš Panatinaikosa Nemanja Nedović.

pic.twitter.com/HbhugEKrlN

— Nemanja Nedovic (@nedovic1624) January 17, 2021

- Podrška devojkama – piše na slici koju je košarkaš Panatinaikosa podelio na Tviteru.

Čovek je nevin dok se ne dokaže suprotno, ali ukolioko se potvrdi da je Aleksić stvarno silovao devojčice biće to skandal bez presedana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PODRŠKA MILENI RADULOVIĆ I DEVOJKAMA: Nedović i Štimac ne žele da ćute o SKANDALOZNOM ponašanju Mike Aleksića

Izvor: Kurir, 17.Jan.2021

Glumica Milena Radulović javno je progovorila o zlostavljanju i silovanju, koje je pre više godina doživela od strane poznatog dramskog umetnika i vlasnika škole glume Miroslava Mike Aleksića.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.