Opozicija skupila potpise, 6. juna nova skupština Partizana?

Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2016, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opozicija skupila potpise, 6. juna nova skupština Partizana?

Grupa oko Nenada Bjekovića krenula u ofanzivu

Izborna Skupština FK Partizana na kojoj je trebalo da bude izabran novi predsednik prekinuta je u utorak zbog nesuglasica i nemogućnosti da se održi, a kako prenosi list Blic, opozicija okupljena oko Nenada Bjekovića prikupila je potpise i predala zahtev da se nova izborna sednica održi šestog dana juna.

U utorak je trebalo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << glasa između kandidata vladajuće strukture Ivana Ćurkovića i Nenada Bjekovića, kandidata opozicije.

Dve strane nisu mogle da se saglase oko toga da li prihvatiti glasanje putem punomoćja, došlo je do ozbiljnih verbalnih sukoba, a onda i prekida sednice.

Prema statutu Partizana, Nadzorni odbor kluba ima rok od 30 dana da zakaže datum nove skupštine koja ne sme da bude kasnije od 90 dana od trenutka zakazivanja.

(FOTO: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.