Bjeković: Problemi su krenuli od ulaza na Skupštinu

Izvor: Telegraf.rs, 24.Maj.2016, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjeković: Problemi su krenuli od ulaza na Skupštinu

Izborna Skupština Partizana, na kojoj je trebalo da bude izabran novi predsednik prekinuta je zbog nesuglasica i nemogućnosti da se održi.

Opozicija, okupljena oko Nenada Bjekovića, tokom svih 80 minuta imala je primedbe na rad i formiranje radnog predsedništva.

- Nije bilo problema samo na Skupštini, bilo je problema i na samom ulasku u sportski centar. S obzirom na atmosferu koja je napravljena pre zasedanja videlo se da ovo neće dobro da se završi. Mi, kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je Partizan na prvom mestu, odlučili smo da sednemo i da se dogovorimo i da za mesec dana donesemo odluke na pravi način - rekao je Bjeković.

Na konstataciju da je glavni problem nastao oko punomoćja članova druge strane, Bjeković je rekao:

- Ne znam šta da kažem, nisam pravnik... Nažalost, bilo je nepravilnosti od samog početka. Ali smo doneli odluku da se Skupština odloži i prihvatio sam je, jer mi je Partizan na prvom mestu.

U roku od mesec dana biće određen novi datum Izborne Skupštine. Izborna Skupština FK Partizan, na kojoj su članovi trebali da izaberu novog predsednika, obilovala je uvredama i svađama, a kandidati su bili Nenad Bjeković i Ivan Ćurković.

(Telegraf.rs/M.B)


Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Opozicija skupila potpise, 6. juna nova skupština Partizana?

Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2016, 18:02

Grupa oko Nenada Bjekovića krenula u ofanzivu..Izborna Skupština FK Partizana na kojoj je trebalo da bude izabran novi predsednik prekinuta je u utorak zbog nesuglasica i nemogućnosti da se održi, a kako prenosi list Blic, opozicija okupljena oko Nenada Bjekovića prikupila je potpise i predala zahtev...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.