Odbojkaši Novog Pazara spremni za duel s Partizanom

Izvor: Beta, 15.Apr.2015, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Novog Pazara spremni za duel s Partizanom

NOVI PAZAR, 15. aprila 2015. (Beta) - Trener odbojkaša Novog Pazara Dragan Bonić rekao je u sredu da je njegova ekipa spremna za polufinalnu seriju plej-ofa Superlige protiv Partizana i da će pokušati da dobije jednu od dve utakmice u Beogradu.

"Oporavili smo se od ligaških napora, a imali smo i teško četvrtfinale s Ribnicom. Plasman medju četiri najbolja tima u Srbiji je veliki uspeh za nas, ali pokušaćemo da dobijemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << makar jednu utakmicu u gostima i produžimo seriju. U tom slučaju, pred našom divnom publikom mogli bi i do velikog iznenadjenja", rekao je Bonić radiju Sto plus.

Crno-beli će u četvrtak od 20.30 u Sportskom centru Vizura dočekati Novopazarce na startu polufinalne serija koja se igra na tri pobede.

Druga utakmica u istoj dvorani zakazana je za 19. april, a dva dana kasnije rivali će odmeriti snage u Novom Pazaru. Bude li potrebno, Pazar će 23. aprila biti domaćin četvrte utakmice, dok bi se eventualna "majstorica" igrala 26. aprila u Beogradu.

"Bilo bi dobro da odigramo maksimalan broj utakmica. Plej-of je specifičan, nema više bodova već se igra na broj pobeda. Dobrim servisom moramo da im pomerimo prijem i formiramo dvojni i trojni blok protiv njihovih krajnjih napadača. Samo strpljivom i koncentrisanom igrom, uz maksimum energije, možemo do rezultata", kazao je Bonić.

Foto: Facebook strana OK Novi Pazar

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Novopazarci spremni za duel s Partizanom

Izvor: Akter, 15.Apr.2015

Trener odbojkaša Novog Pazara Dragan Bonić rekao je u sredu da je njegova ekipa spremna za polufinalnu seriju plej-ofa Superlige protiv Partizana i da će pokušati da dobije jednu od dve utakmice u Beogradu.."Oporavili smo se od ligaških napora, a imali smo i teško četvrtfinale s Ribnicom. Plasman...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.