Napustio je Partizan i ubrzo probio led u novom klubu! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2018, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napustio je Partizan i ubrzo probio led u novom klubu! (video)

Bivši napadač "crno-belih" već je krenuo da trese mreže u novoj sredini.

Mladi napadač Đorđe Jovanović prodat je ovog leta belgijskom Lokerenu, Partizan je na ime transfera zaradio milion i po evra.

Danas je mladi srpski fudbaler upisao svoj treći nastup za ovaj tim, našao se u startnih 11 za gostovanje Klub Brižu.

Samo osam minuta mu je trebalo da zatrese mrežu na ovom susretu i postigne svoj prvi gol u dresu novog kluba.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlično ispratio centaršuta sa desne strane, lopta je preletela celu odbranu Briža i pala na nogu mladom Jovanoviću, koji je sa samo par metara lako ugurao u mrežu rivala.

Jovanovićev pogodak možete pogledati u nastavku.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jokan i Mitar nemoćni protiv "Građana", Čelsi prati Liverpul, Azar nosi loptu kući, Arsenal u seriji, Luka konačno slavi

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2018, 17:58

Od 16h odigrano je pet mečeva u okviru petog kola Premijer lige...Fulam je u petom kolu izašao na megdan aktuelom prvaku Engleske, ekipi Mančester sitija, domaćin je ipak bio preveliki zalogaj za pulene Slaviše Jokanovića, slavili su na "Etihadu" sa 3:0 (2:0)...Već u drugom minutu, Fernandinjo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.