Najmalerozniji košarkaš Partizana ove sezone? Mora na dužu pauzu

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2017, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmalerozniji košarkaš Partizana ove sezone? Mora na dužu pauzu

Kako sada stoje stvari, novi trener Nenad Čanak na njega neće uskoro moći da računa.

Košarkaši Partizana večeras od 20 časova igraju utakmicu pretposlednjeg kola Evrokupa protiv Limoža u hali ''Aleksandar Nikolić'', a Nenad Čanak ni ovoga puta ne može da računa na kompletan sastav.

Povređeni su Marko Čakarević, Strahinja Gavrilović, Vanja Marinković, problema ima i Đoko Šalić, ali izgleda da je najmalerozniji Obrad Tomić. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

On je zbog povreda propustio veći deo tekuće sezone i kada se konačno očekivao njegov povratak na parket, pred utakmicu sa MZT-om je povredio rame.

''Novosti'' danas prenose da ova povreda nije naivna i da Tomića očekuje duža pauza.

Dakle, crno-beli će i dalje biti desetkovani pod košem, a srećna okolnost je povratak Nikole Tanaskovića sa pozajmice iz Spartaka da se koliko-toliko ovaj deficit nadoknadi.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(KURIR TV): MILER PROMAŠIO ZICER ZA POBEDU: partizan posle drame izgubio od Limoža

Izvor: Kurir, 19.Dec.2017

Košarkaši Partizana poraženi su od Limoža (101:98)  u dvorani "Aleksandar Nikolić" u utakmici devetog, pretposlednjeg kola Grupe C Evrokupa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.