LSL - Dević srušio Partizan u finišu, o penalu u Humskoj će se tek pričati! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSL - Dević srušio Partizan u finišu, o penalu u Humskoj će se tek pričati! (video)

"Crno-beli" ispustili bodove na domaćem terenu.

Fudbaleri Voždovca napravili su veliko iznenađenje u Humskoj gde su savladali Partizan sa 2:1 u okviru 11. kola Superlige Srbije.

Ekipa Sava Miloševića je ofanzivno krenula u meč, da bi se gosti polako oslobađali pritiska kako se bližio odlazak na odmor.

Prvi je pripretio Partizan preko Tošića iz slobodnog udarca, da bi u 26. minutu sudija Marković dosudio penal za Voždovac nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kontakta između Stojkovića i Mašovića o kojem će se dugo pričati.

Burno je reagovao čitav stadion na čelu sa trenerom Miloševićem, ali arbitar je bio neumoljiv, pa su "zmajevi" u 28. minutu stigli do vođstva golom Nemanje Nikolića sa bele tačke.



To je izazvalo revolt "grobara" koji su bakljom pogodili pomoćnog sudiju Đurđevića, pa je Marković bio primoran da u nekoliko navrata prekida meč.

Drugi put je to učinio zbog spornog transparenta, u nastavku poluvremena Partizan je stegao obruč, ali bez konkretnog rezultata.

U drugom poluvremenu videli smo totalnu opsadu gola gostiju i igru u praktično samo jednom smeru, Milošević je pokušao da uvođenjem Sume napravi razliku na terenu.

Ređali su se pokušaji Markovića, Sume, Pavlovića, u međuvremenu je Voždovac pretio preko Mašovića koji je povukao kontru, ali nije uspeo da savlada Stojkovića.

U 82. minutu Marković je imao odličnu priliku kada je sa leve strane gađao drugu stativu gola Ilića, međutim bez uspeha. Sa druge strane, Daničić je mogao da potvrdi trijumf svoje ekipe, ali je Stojković odlično reagovao i skrenuo loptu u korner.

U prvom minutu nadoknade vremena stigao je spas u vidu Strahinje Pavlovića koji je glavom savladao Ilića nakon odlične asistencije Natha sa desne strane.

Međutim, kada se činilo da će meč biti završen podelom bodova, usledila je katastrofalna greška Šehovića koju je u šestom minutu nadoknade vremena u gol pretvorio iskusni Marko Dević i tako doneo veliku pobedu Voždovcu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Grobari" besni, ko je bio jedina svetla tačka u Partizanu večeras? (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019

"Crno-beli" razočarali u Humskoj...Partizan večeras nije bio na svom nivou, u Humskoj je ispustio bodove protiv Voždovca koji je slavio nakon velike drame u poslednjim trenucima meča..."Crno-belima" je presudio Marko Dević u momentima kada je domaćin krenuo na sva tri boda, na kraju nije sačuvao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.