Izvor: RTS, 29.Avg.2020, 21:12

Košarkaši Partizana nastavili gde su stali, ubedljiva pobeda u Kraljevu

Košarkaši Partizana odigrali su prvi meč posle šest i po meseci i zabeležili ubedljivu pobedu protiv Sloge u Kraljevu - 76:53.
Iako crno-beli nisu bili u kompletnom sastavu u Kraljevu, nedostajali su Veličković, Angola, Miler-Mekintajer i Mika, zabeležili su ubedljivu pobedu protiv Sloge.

Crno-beli su kontrolisali meč od samog početka, pa trener Vlado Šćepanović može >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << biti zadovoljan utakmicom svojih izabranika, prvom koju je Partizan odigrao još od 9. marta.
Najefikasniji je bio Nikola Janković sa 15 poena, Jaramaz je dodao 11, a Mozli 10.
Crno-bela ekspedicija vraća se za Beograd, a sledeće provere su 8. i 10. septembra protiv rumunskog Kluža.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Šćepanović otkrio, ovo je dokaz da je Partizan napravio sjajan izbor pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2020, 11:39

Iako tek treba da se priključi ekipi, već sada to tako deluje...Partizan je juče odigrao prvu kontrolnu utakmicu na letnjim pripremama, savladao je Slogu u Kraljevu sa 76:53, i to uz podršku grupe navijača koji su crno-bele bodrili pod maskama, i uz razvijen transparent na kome je pisalo:..''Iz...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.