Košarkaši Partizana izgubili od Panatinaikosa na turniru u Atini

Izvor: Beta, 18.Sep.2021, 21:38

Košarkaši Partizana izgubili od Panatinaikosa na turniru u Atini

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Atini od Panatinaikosa posle produžetka sa 85:89 (20:14, 28:17, 20:28, 12:21, 5:9), u utakmici na turniru "Pavlos Janakopulos".Košarkaši Partizana su većim delom utakmice bili bolji, imali su i 19 poena prednosti, 40:21, ali je Panatinaikos do kraja treće deonice uspeo da smanji zaostatak na devet razlike.Grčki tim se potpuno vratio u igru u četvrtoj četvrtini i poveo je sa 76:73. Rezultatom 80:80 završen je regularni deo utakmice, pošto u poslednjim trenucima obe ekipe nisu iskoristile po napad.U produžetku Panatinaikos je sa dve "trojke" uspeo da prelomi utakmicu i plasira se u finale, u kome će u nedelju igrati protiv Efesa.Trener Partizana Željko Obradović dobio je ovacije u OAKA areni u Atini, pošto je svojevremeno pravio velike uspehe sa Panatinaikosom i osvajao trofeje, medju kojima i pet titula u Evroligi.Utakmica je počela minutom ćutanja u čast nedavno preminulog slavnog trenera Dušana Ivkovića.Partizan će u nedelju od 16 časova igrati utakmicu za treće mesto protiv Ulma.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Partizan ispustio "+19" u Atini i izgubio od Panatinaikosa posle produžetka

Izvor: RTS, 18.Sep.2021

Košarkaši Partizana izgubili su od Panatinaikosa (89:85) posle produžetka u polufinalu turnira "Pavlos Janakopulos", iako su vodili su u jednom trenutku susreta i sa 19 poena razlike. . Crno-beli su postigli 48 poena u prve dve četvrtine. U drugoj deonici imali su pomenutih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.