Koroman objavio fotografiju sa trenerom Partizana, pa ga prekrstio (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 19.Avg.2019, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koroman objavio fotografiju sa trenerom Partizana, pa ga prekrstio (FOTO)

Na terenu beskompromisni borac u crveno-belom dresu, van njega gospodin. Ognjen Koroman je nekada igrao za Crvenu zvezdu, ali gaji veliko poštovanje prema Partizanu. To je pokazao fotografijom koju je okačio na Instagram.
Od 17 igraju Sluck – Šahtjor Soligorsk, a u kladionici MAxBet je kvota na pobedu gostiju 1.50.
Nekadašnji reprezentativac naše zemlje slikao se u društvu trenera košarkaša Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Andree Trinkijerija. Tom prilikom se Koromanu potkrala greška, pa je Trinkijerija nazvao Paolo.
Poštovanje i prema komšijama treba pokazati… veliki košarkaški trener Paolo Trinnkineri – napisao je Koroman.
Ubrzo mu je sugerisano da je napisao pogrešno ime, pa je izbrisao Paolo.


The post Koroman objavio fotografiju sa trenerom Partizana, pa ga prekrstio (FOTO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi,   Košarka

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.