POKAZAO POŠTOVANJE, ALI SE I PROPISNO IZBLAMIRAO: Nekadašnji fudbaler Zvezde se slikao sa Trinkijerim, pa napravio gaf (FOTO)

Izvor: Kurir, 18.Avg.2019, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKAZAO POŠTOVANJE, ALI SE I PROPISNO IZBLAMIRAO: Nekadašnji fudbaler Zvezde se slikao sa Trinkijerim, pa napravio gaf (FOTO)

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman naleteo je u Beogradu na trenera košarkaša Partizana Andreu Trinkijerija.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Koroman objavio fotografiju sa trenerom Partizana, pa ga prekrstio (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 19.Avg.2019, 10:24

Na terenu beskompromisni borac u crveno-belom dresu, van njega gospodin. Ognjen Koroman je nekada igrao za Crvenu zvezdu, ali gaji veliko poštovanje prema Partizanu. To je pokazao fotografijom koju je okačio na Instagram.. Od 17 igraju Sluck – Šahtjor Soligorsk, a u kladionici MAxBet je kvota...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.