KOŠARKAŠU PARTIZANA PRONAŠLI DROGU Ovo je njegovo viđenje situacije!

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOŠARKAŠU PARTIZANA PRONAŠLI DROGU Ovo je njegovo viđenje situacije!

Veliku buru izazvao je Rašon Tomas kada se pojavila vest da je uhapšen u Sjedinjenim Američkim Državama. Naime, pronađena je marihuana u vozilu u kojem se i on nalazio. Novo pojačanje Partizana napustio je bio pritvor uz kauciju. Spekulisalo se da bi ugovor mogao da bude raskinut.
Ipak, čini se da je čitava situacija izglađena. Tomas najnormalnije trenira sa Partizanom, a imao je i svoje viđenje čitave situacije. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
– Bio sam na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Ali to je iza mene sada. Sada sam posvećen ovom timu i novoj sezoni- rekao je Tomas na otvorenom treningu Partizana.
Snažni Tomas sada može da se posveti obavezama pošto se još uvek navikava na sve zahteve Andree Trinkijerija.
– Sjajni su momci. Žele da pomognu da budemo bolji. Već sam celu nedelju trenirao sa trenerom i mogu već sad da kažem da je vrlo taktičan trener i voli svoje igrače. Želi mnogo stvari, ali na kraju svega želi da budemo sve bolji i igramo na pravi način.

The post KOŠARKAŠU PARTIZANA PRONAŠLI DROGU Ovo je njegovo viđenje situacije! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.