Dogovorili se Partizan i Roma, Sadik poskupeo, Rimljani se izborili za veću zaradu!

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovorili se Partizan i Roma, Sadik poskupeo, Rimljani se izborili za veću zaradu!

Da li je sada konačno sve razjašnjeno?

Poslednjih dana bilo je nedoumica, pa i strahovanja da li će Roma pokvariti sjajan posao koji je Partizanu na vidiku u vezi potencijalnog transfera Umara Sadika, s obzirom dau Humsku stižu ponude koje premašuju i deset miliona evra.

To je bio jedan od razoga zbog kojih je delegacija Partizana u sastavu Miloš Vazura - Ivica Iliev, uz podršku Sadikovog agenta Ivice Pavlovića boravila u Italiji ovog vikenda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Ta poseta Rimljanima dala je rezultat, jer je, kako prenosi ''Žurnal'', došlo do definitivnog dogovora Partizana i Rome.

Pomenuti izvor navodi da će Partizan zaključno sa 5. junom morati Romi da isplati 1.750.000 evra (prethodno se pominjala suma od 1.6 miliona) za otkup Sadikovog ugovora.

Ali, to nije sve što će Roma zaraditi, jer je dogovoreno da Roma dobije i 10 posto od preostalog iznosa narednog Sadikovog transfera, dakle 10 posto od iznosa od kog će se odbiti 1.75 miliona evra.

Ono što je pogodnost po Partizan u celoj priči, to je da će novac Romi od Sadikovog transfera moći da isplaćuje u ratama, tokom naredne tri godine.

Dakle, opasnosti od nekog iznenadnog Rominog manevra više nema, ostaje još samo da se izabere prava ponuda od svih tih koje stižu za Sadika. Da li već sada, ili u junu, odluka je na crno-belima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.