Definitivno, evropski put olakšan i Partizanu, ali navijači zaziru od velikana!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020, 10:57

Definitivno, evropski put olakšan i Partizanu, ali navijači zaziru od velikana!

Lepe vesti za klub iz Humske koji bi ipak mogao da dobije neuogodnog protivnika u plejofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Vojvodina je jedan od timova koji su "profitirali" ishodom četvrtfinala Lige Evrope, ali sličan je slučaj i sa Partizan.

Klub iz Humske možda neće preskočiti jedno kolo kvalifikacija, ali će u preostalim rundama na putu ka grupnoj fazi LE biti i zvanično povlašćen.

Čak ni ispadanje Bešiktaša i Viktorije Plzenj iz kvalifikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Ligu šampiona takav poredak neće poremtititi, pa će Partizan ukoliko eliminiše RFS iz Letonije imati nešto lakši put do grupne faze.

Ipak, eventualni protivnik u plejofu mogao biti veoma neugodan poput Milana, AZ Alkmara, AEK-a, Granade, Remsa...

Nepovlašćeni klubovi u plejofu su: Milan, AZ Alkmar (ukoliko ispadnu iz kvalifikacija za Ligu šampiona), LASK, AEK, FCSB, Rendžers, Hapoel Ber Ševa, Maribor, Rozenborg, Rostov, Apolon, španska Granada ili francuski Rems.

Meč poslednje runde kvalifikacija na programu je 1. oktobra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.