Barać ishvalio igrače Mege, a onda imao poruku za košarkaše Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 12:32

Barać ishvalio igrače Mege, a onda imao poruku za košarkaše Partizana

Velika pobeda za tim sa Novog Beograda.

Trener Mege Marko Barać imao je samo razloge za zadovoljstvo posle pobede nad Partizanom u četvrtom kolu ABA lige.

Mega je savladala crno-bele rezultatom 88:86 autokošem Uroša Trifunovića u poslednjoj sekundi.

- Čestitam mojim igračima na sjajno obavljenom poslu. Pripremili su se jako dobro, ušli su u meč sa mnogo koncentracije i još više energije. Defanzivno su odlično ispunjavali svoje zadatke i rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takve igre je bio da smo takvu napadačku ekipu kao što je Partizan u prvom poluvremenu sveli na samo 29 poena. Insistirao sam kod igrača da bez obzira u kom smeru da ode utakmica, ako se desi i veća razlika za bilo koji od timova, da se drži fokus 40 minuta, jer smo se nadali da će ovo da bude utakmica na jednu, dve lopte, kao što je i bila. Na kraju, se to i desilo – istakao je Barać.

Mladi strateg je zatim dodao.

- Vratilo nam se za neke malere iz prva dva kola. Mislim da smo to svojim trudom i hrabrošću zaslužili. Nastavljamo da radimo dalje, mi smo veoma dobro trenirali pred ovu utakmicu što mi uliva optimizam da ćemo nastaviti sa dobrim igrama. Partizanu bih poželeo mnogo sreće u narednim utakmicama – naveo je Barać.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.