VELIKO IZNENAĐENJE MILOJEVIĆA! OVOG igrača nema na spisku igrača za Pariz (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKO IZNENAĐENJE MILOJEVIĆA! OVOG igrača nema na spisku igrača za Pariz (FOTO)

Šampion Srbije igra drugi meč Lige šampiona protiv PSŽ-a.

Šampion Srbije ide na megdan Pari Sen Žermenu u okviru 2. kola C grupe Lige šampiona posle osvojenog boda i 0:0 sa Napolijem na premijeri.Sada je došlo vreme za meč u prestonici Francuske, a trener Zvezde Vladan Milojević odlučio je da na spisku za put u Pariz bude 21 igrač:

SVI SE RADUJU TEŠKOM GOSTOVANJU: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << A Degenek u Parizu ima samo jednu ŽELJU (FOTO)

ŠTA ĆE REĆI TETKA? Veliki srpski HIT vrti se u kući Luke Adžića (VIDEO)

Krenuli smo za Pariz

🔴⚪#fkczhttps://t.co/WcLfhyRQNU pic.twitter.com/VfzvIVYBxg

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) October 2, 2018

Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Marko Marin, Nikola Stojiljković, Kafu, Milan Pavkov.

Crveno-bele u utorak uveče očekuje i trening na stadionu Park prinčeva.

Utakmica 2. kola Lige šampiona PSŽ - Crvena zvezda na programu je u sredu u od 18:55, što je novi termin za mečeve evropskog takmičenja.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DOK ZVEZDA SPREMA TAKTIKU ZA NJEGA: Nećete verovati GDE je Nejmar (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018

Crveno-beli gostuju PSŽ-u...Brazilski fudbaler Nejmar igra dobro u dresu PSŽ-om, protiv Nice je blistao i dobio je dodatno vreme za odmor od trenera Tomasa Tuhela. On je znao na pravi način da se provede...VELIKO IZNENAĐENJE MILOJEVIĆA! OVOG igrača nema na spisku igrača za Pariz (FOTO)..PRVI SNIMAK...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.