Poluvreme i u Parizu, Sveci plešu po terenu! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2020, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme i u Parizu, ''Sveci'' plešu po terenu! (video)

Uživanje večeras za navijače PSŽ-a.

Derbi se igra i u Francuskoj, ali dileme oko pobednika, izgleda, neće da bude.

Posle prvog poluvremena na ''Parku prinčeva'' Pari Sen Žermen vodi protiv Liona sa 2:0, iako se mreža gostiju zatresla još nekoliko puta.

Na vođstvo aktuelnog šampiona čekalo se do 22. minuta, kada Parižani izvode polukontru, na kraju Di Marija deluje po desnoj strani, odakle šalje preciznu loptu u bliži ugao, za 1:0 na semaforu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Nešto kasnije još jedna brza akcija PSŽ-a, Ikardi je završava lepim lob udarcem, ali gol nije priznat zbog ofsajda.

Ikardi je u 38. minutu veoma zaslužan za drugi gol domaćih. Na sredini terena se izborio za jednu loptu, prosledio je za Menijea, koji idealno upošljava Mbapea u kaznenom prostoru, a ovaj elegantno pogađa mrežu - 2:0.

Odmah zatim još jedan gol Ikardija, i još jednom nije priznat zbog ofsajda, pa je na poluvremenu ostalo 2:0 za PSŽ, koji igra bez povređenog Nejmara.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lion ''pokazao zube'', ali PSŽ je suviše moćan! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2020, 00:13

Još jedna goleada večeras. Posle Milana, i u Parizu isti rezultat...U derbiju 24. kola francuske Lige 1, Pari Sen Žermen je pred svojim navijačima savladao Lion sa 4:2 i dodatno se učvrstio na vodećoj poziciji, sa 12 bodova više od drugoplasiranog Marseja...Tokom prvog poluvremena domaći su,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.