Lion pokazao zube, ali PSŽ je suviše moćan! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2020, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lion ''pokazao zube'', ali PSŽ je suviše moćan! (video)

Još jedna goleada večeras. Posle Milana, i u Parizu isti rezultat.

U derbiju 24. kola francuske Lige 1, Pari Sen Žermen je pred svojim navijačima savladao Lion sa 4:2 i dodatno se učvrstio na vodećoj poziciji, sa 12 bodova više od drugoplasiranog Marseja.

Tokom prvog poluvremena domaći su, iako bez povređenog Nejmara, bilo znatno bolji rival. Postigli su dva gola, a mogli su još toliko, jer su dva gola Maura Ikardija poništena zbog ''tesnih'' ofsajda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ono što nije bilo sporno, jeste vodeći gol Anhela Di Marije, koji je u 22. minutu prihvatio loptu na desnoj strani, krenuo u solo-prodor i poslao loptu u bliži ugao - 1:0.

Šesnaest minuta kasnije, prednost domaćih je duplirana. Ikardi je osvojio loptu na sredini terena, prosledio za Menijea, koji odmah šalje u kazneni prostor, gde Kilijan Mbape sjajno reaguje i pogađa za 2:0.

Kada je početkom drugog poluvremena Marsal postigao atraktivan autogol za 3:0, izgledalo je da je sve rešeno, ali onda sledi neočekivan odgovor ekipe Liona

Terije u 52, pa Dembele u 59. minutu vraćaju neizvesnost, smanjuju na 3:2, ali još veće uzbuđenje usledilo je neštokasnije, kada je Dembele imao novu priliku za izjednačenje, međutim nije imao sreće, pogodio je stativu.

Pitanje pobednika rešio je Edinson Kavani u 79. minutu, samo tri minuta pošto je na terenu zamenio Ikardija - 4:2.

- Paris Saint - Germain  -  Olympique Lyonnais Резултати Уживо

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lion lak plen – PSŽ ubedljivo slavio

Izvor: B92, 10.Feb.2020

Fudbaleri Pari Sen Žermena su rezultatom 4:2 pobedili Lion u utakmici 24. kola francuske Lige 1.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.