Murinjovo iznenađenje ovog leta stiže iz Pariza?

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2020, 18:35

Murinjovo iznenađenje ovog leta stiže iz Pariza?

Da li je ovo pravo rešenje?

Kao što smo više puta pisali, Totenhem neće imati novca za velike investicije ovog leta, pa Žoze Murinjo mora da se pomiri sa činjenicom da "krpi" i dovodi jeftino.

Engleski mediji su danas preneli da je Murinjo pozvao Tijaga Silvu, kapitena Pari Sen Žermena, kako bi ga ubedio da dođe u London i postane deo njegovog tima.

Ranije danas smo preneli da Silvu zovu i Mikel Arteta i Karlo Anćeloti, a sada je u trku ušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Murinjo.

Brazilac će ovog leta napustiti PSŽ kao slobodan igrač, pošto mu ističe ugovor, tako da sada bira visinu primanja, ali što mu je još bitnije - želi da bude deo jakog projekta još jednom u Evropi.

Murinjo može da mu obeća minutažu, Tijago Silva bi bio zamena za Jana Vertongena, kome ističe ugovor i takođe će birati svoj naredni klub bez obeštećenja.

Tu su i dalje Davinson Sančez i Tobi Aldervireld, sa kojima bi Silva delio minutažu.

Podsetimo, Silva je u PSŽ stigao leta 2013. godine za 42 miliona evra, u paketu sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Što se tiče Murinjovog izbora da dovede baš Silvu, to ne bi bio prvi put da je doveo nekog "veterana" da mu bude stub odbrane. U Interu je 2009. godine tako doveo Lusija iz Bajern Minhena, a godinu dana kasnije i Rikarda Karvalja u Čelsi.

Murinjo voli da ima i iskusnije igrače u svojoj odbrani, tako da Silvin dolazak ne bi bio iznenađenje, a da li i pravo rešenje?
Pogledaj vesti o: Pariz,   London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Murinjov novi recept, "krpi" odbranu za nula evra?!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 10:46

Totenhem nema novca za veće investicije, pa Žoze Murinjo mora da planira drugačiji prelazni rok...Juče smo preneli da je Tijago Silva velika Murinjova želja, jer donosi iskustvo i kvalitet, a ovog leta postaje slobodan igrač...Ipak, on nije jedini slobodan koji zanima Žozea, pošto je Portugalac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.