Murinjov novi recept, krpi odbranu za nula evra?!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 10:46

Murinjov novi recept, "krpi" odbranu za nula evra?!

Totenhem nema novca za veće investicije, pa Žoze Murinjo mora da planira drugačiji prelazni rok.

Juče smo preneli da je Tijago Silva velika Murinjova želja, jer donosi iskustvo i kvalitet, a ovog leta postaje slobodan igrač.

Ipak, on nije jedini slobodan koji zanima Žozea, pošto je Portugalac ponovo kontaktirao Tomasa Menijea, te pokušao da ga ubedi da izabere Totenhem pre Borusije Dortmund.

Belgijanac je mesecima bio praktično "završen", trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je da zameni Ašrafa Hakimija, o kome aktuelnosti čitajte OVDE, ali je sada u trku za Menijea ušao i Totenhem.

Saradnja sa Murinjom je svakako adut koji ima Totenhem u ovom trenutku, samo je pitanje da li će Menije pristati na smanjenje plate, jer je jasno da Sparsi ne mogu da plaćaju kao PSŽ.

Sportski direktor Parižana Leonardo je ove nedelje potvrdio da će igrači kojima ističu ugovori napustiti klub po završetku Lige šampiona, samo se još čeka formula UEFA da istima pomeri datum isteka ugovora sa 30. juna na 30. avgust.

Ne treba zaboraviti da će Totenhem napustiti Jan Vertongen, kome takođe ističe ugovor ovog leta, dok je Murinjo nezadovoljan Seržom Orijeom i Huanom Fojtom, Denija Rouza je već otpisao, pa su pojačanja u odbrani neophodna.

Tandem iz Pariza za nula evra, svakako ne zvuči loše...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.