Izvor: Radio 021, 21.Avg.2019, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog napada u lokalu u Umki

Beogradska policija uhapsila je D. T. (23) i F. T. (26), zbog sumnje da su maskirani i naoružani upali u jedan lokal u Umki i teško povredili U. B. (21) usled ispaljivanja hitaca i dvojicu dvadesetdvogodišnjih mladića lakše povredili, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Uhapšeni se sumnjiče da su u lokal upali 25. jula, nakon čega su drškom pištolja naneli više udaraca oštećenom U. B, a potom ispalili više hitaca ka njemu i dvojici dvadesetdvogodišnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << mladića.

Takođe, policija je pretresom stana oštećenog U. B. i njegovog brata Z. B. (22) pronašla pištolj, nakon čega su uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima D. T. i F. T. je određen pritvor do 30 dana, dok je U. B. i Z. B. odredjeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.