Hapšenje zbog pokušaja ubistva

Izvor: Večernje novosti, 21.Avg.2019, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog pokušaja ubistva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D. T. (1996) i F. T. (1993) zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu počinili krivično delo teško ubistvo u pokušaju Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D. T. (1996) i F. T. (1993) zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu počinili krivično delo teško ubistvo u pokušaju.Sumnja se da su oni 25. jula ove godine maskirani i naoružani upali u jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << lokal u Umki, nakon čega su drškom pištolja naneli više udaraca oštećenom U. B. (1998), a potom ispalili više hitaca ka njemu i dvojici dvadesetdvogodišnjih mladića.Tom prilikom U. B. je, usled ispaljenih hitaca, zadobio teške, a dvadesetdvogodišnji mladići lake telesne povrede. Pročitajte još: Uhapšen zbog pokušaja ubistvaTakođe, policija je pretresom stana oštećenog U. B. i njegovog brata Z. B. (1997) pronašla pištolj, nakon čega su uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.Osumnjičenima D. T. i F. T. je određen pritvor do 30 dana, dok je U. B. i Z. B. određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Od kurira oduzeli telefon i pare

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2019, 12:20

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su V. G. (1998) i M. S. (1993), zbog postojanja osnova sumnjе da su učinili krivično dеlo razbojništvo...Sumnja sе da su, lažno sе prеdstavljajući, naručili mobilni tеlеfon, u vrеdnosti od 78.000 dinara...Kada jе radnik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.