Izvor: Radio 021, 14.Nov.2018, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na aerodromu podignute najveće zastave Srbije

Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" podignute su državne zastave Srbije veličine 72 metra kvadratna.

"Kao kapija Beograda i Srbije, aerodrom se pridružio inicijativi države da oživi kult zastave. I kao što možete videti zastava je impozantna, veličine 72 kvadratna metra na jarbolu visine 25 metara", izjavila je izvršna direktorka aerodroma Senka Jelenković.

Zastave veličine 12 puta 6 metara podignute su danas na tri lokacije na aerodromu: u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << aerodromske zgrade - preko puta tornja aerodromske kontrole letenja, zatim preko puta robno carinskog magacina i u blizini piste. Kod aerodromske zgrade zastavu je, u prisustvu medija, podiglo šest najboljih zaposlenih na aerodromu "Nikola Tesla".

"Kao kompanija koja uvažava zaposlene, izabrali smo šest kolega koji su odabrani kao veoma vredni i izuzetni članovi našeg tima da učestvuju u ovom svečanom događaju i podignu srpsku zastavu", navodi Jelenković.

Radnica Ljubica Nikolić, koordinator registracije putnika i prtljaga, kaže da joj je velika čast što je učestvovala u podizanju zastave na aerodromu: "Drago mi je što su moji rukovodioci videli moj trud za svih ovih 30 godina koliko radim na aerodromu".

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.