Izvor: Radio 021, 18.Jan.2020, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Vojvodine upisali četvrtu pobedu u prvenstvu

Košarkaši Vojvodine savladali su na domaćem parketu ekipu Napretka, rezultatom 79:75, u Košarkaškoj ligi Srbije.

Vojvodina je ušla sigurnije u meč, pa je u prvoj četvrtini povela 17:12. Međutim, pravu razliku napravili je u drugoj četvrtini i upravo igra u ovom delu igre joj je osigurala pobedu.

Gosti iz Aleksinca platili su ceh loše odbrane, a to su svakako iskoristili izabranici Filipa Soceka. Voša je u jednom momentu imala seriju od čak 13:0, a drugu četvrtinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dobila je sa ubedljivih 26:11, pa se na pauzu otišlo pri rezultatu 43:23.

Međutim, u drugom poluvremenu viđena je potpuno drugačija igra. Napredak je zaigrao znatno bolje, dok je Vojvodina u trećoj četvrtini stala, pa su ovaj deo igre iskoristili gosti, uzevši ga sa 28:14. Imali su Aleksinčani seriju od 15:0 i uspeli su da se vrate u meč i priprete crveno-belima.

Ipak, prečesto su Vošini šuteri ostajali sami, pa je tako upisan dobar procenat ubačenih šuteva za tri poena. U poslednjoj četvrtini prednost je imao Napredak, upisavši 24 poena. Međutim, nije to bilo dovoljno s obzirom na to da su Vošini košarkaši postigli 22 poena u poslednjoj četvrtini, obezbedivši važnu pobedu u borbi za opstanak.

Najefikasniji u timu Vojvodine još jednom je bio Andrija Simović, koji je postigao 20 poena. U narednom kolu Vojvodina ide na gostovanje u Vršac, a trijumf protiv Napretka daje vetar u leđa mladim košarkašima da bi u banatskom gradu mogli da odnesu pobedu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.