Požar u kompleksu bazena Čair

Izvor: NiskeVesti.rs, 15.Mar.2016, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u kompleksu bazena Čair

Na kompleksu bazena u SC Čair izgorele su saune, potvrđeno je Televiziji Zona plus. Uzrok se za sada ne zna, a pripadnici kriminalističke policije obavljaju uvidjaj.

Vatru je prvi primetio radnik na bazenu i obavestio nadležne.
Intervenisali su vatrogasci, vatra je ugašena. Ali su saune, prema rečima direktora SC “Čair”, Dragana Perića, znatno oštećene. Ipak, prave razmere štete tek će biti utvrđene.
Danas bazen Čair neće raditi.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Požar: Izgorele saune na bazenu SC "Čair"

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Mar.2016

Na kompleksu bazena u SC Čair izgorele su saune, potvrđeno je Televiziji Zona plus. Uzrok se za sada ne zna, a pripadnici kriminalističke policije obavljaju uviđaj...Vatru je prvi primetio radnik na bazenu i obavestio nadležne...Intervenisali su vatrogasci, vatra je ugašena. Ali su saune, prema...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.