Gorele saune na bazenu SC Čair u Nišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Mar.2016, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gorele saune na bazenu SC Čair u Nišu

Na zatvorenim bazenima Sportskog centra "Čair" danas je izbio požar u kome su ozbiljno oštećene dve od četiri saune.

Kako je za agenciju Beta rekao direktor SC "Čair" Dragan Perić, požar je izbio nešto posle 13 časova, a zaposleni su brzo reagovali i uspeli da ga ugase pre dolaska vatrogasaca.

"Grejač u jednoj od sauna se zapalio odmah nakon što ga je radnik uključio, a vatra se brzo proširila i na drugu saunu. Šteta je ozbiljna, biće potrebna kompletna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekonstrukcija obe saune", rekao je Perić.

Prema njegovim rečima, zahvaljujući zaposlenima koji su brzo reagovali, vatra nije zahvatila ostale prostorije na bazenima.

"Uprkos tome što nikakve druge štete na bazenima nije bilo, suspendovali smo sve današnje aktivnosti sportskih klubova", rekao je Perić.

U toku dana, dodao je on, bazene će kontrolisati nadležne inspekcije, kao i policijske službe kako bi bio ustanovljen uzrok paljenja grejača.

Perić je rekao i da zaposleni pretpostavljaju da je uzrok izbijanja požara dotrajalost grejača i velika koncentracija vlage u saunama.

Zatvoreni bazeni SC "Čair" u toku prošle godine su rekonstruisani, ali radovima nije bio obuhvaćen kompletan objekat.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar na „Čairu“ – izgorele saune

Izvor: juGmedia, 15.Mar.2016

NIŠ – Dve saune, od ukupno četiri koje postoje na zatvorenim bazenima Sportskog centra „Čair“ danas je zahvatio požar i ozbiljno ih oštetio, rekao je direktor SC „Čair Dragan Perić...Prema Perićevim rečima požar je izbio nešto posle 13 časova, ali su zaposleni brzo reagovali i uspeli...

Nastavak na juGmedia...

Gorele saune na čairskom bazenu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Mar.2016

U požaru koji je danas oko 13 sati buknuo na kompleksu bazena “Čair” u Nišu oštećene su dve saune. Povređenih nema, a iz Sportskog centra “Čair” kažu da je najverovatnije “došlo do varničenja na grejaču koji zagreva saune”...Direktor SC “Čair” Dragan Perić kaže da je dežurni...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.