Gorele saune na čairskom bazenu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Mar.2016, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gorele saune na čairskom bazenu

U požaru koji je danas oko 13 sati buknuo na kompleksu bazena “Čair” u Nišu oštećene su dve saune. Povređenih nema, a iz Sportskog centra “Čair” kažu da je najverovatnije “došlo do varničenja na grejaču koji zagreva saune”.

Direktor SC “Čair” Dragan Perić kaže da je dežurni radnik danas oko 13 sati uobičajeno uključio saunu kako bi bila spremna za posetioce, ali je nakon petnaestak minuta došlo do varničenja.

Radnik je odmah reagovao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i ugasio požar, ali smo pozvali vatrogasce koji su konstatovali da je požar lokalizovan. Ubrzo je došla i policija na uviđaj. Kolika je tačno šteta još uvek se ne zna, ali ove dve saune između otvorenog i zatvorenog bazena neće moći da se koriste do daljeg, jer su jako devastirane - kaže Perić.

U policiji potvrđuju da je uviđaj završen, ali se tačan uzrok požara još uvek ne zna.

Zbog gustog dima koji se, kaže Perić, još uvek oseća, danas su bile prekinute sve aktivnosti na bazenu. Posetiocima će na raspolaganju biti preostale dve saune.

Inače, prva faza rekonstrukcije zatvorenog bazena je završena novembra prošle godine, kada su zamenjeni klima-uređaji, ventilacija, centralno grejanje i sređeni mokri čvorovi i školjka olimpijskog bazena. Rekonstrukcija je koštala oko 70 miliona dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.