Fokus sa Vilom Smitom u Kupini

Izvor: JužneVesti.com, 05.Mar.2015, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Fokus" sa Vilom Smitom u "Kupini"

U četvrtak 5. marta od 22:30 sati u bioskopu "Kupina" niška publika će moći da pogleda komediju "Fokus" sa Vilom Smitom u glavnoj ulozi, koja će se nakon premijere naći na redovnom repertoaru.

“Fokus” je, kako kažu u bioskopu, napeta i inteligentna komedija o iskusnom prevarantu Nikiju koji je u stanju da svakog uveri u šta god poželi. Njemu jednog dana dolazi pripravnica Džes sa molbom da je nauči svemu što zna.

Bolje od ikog ona savladava tajne zanata, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iako se sve svodi na skretanje pažnje. Dok se Džes sve više zaljubljuje u nju, počeće da gubi fokus i donosi rizične odluke - kažu u “Kupini”.

Osim ovog ostvarenja, ljubitelji sedme umetnosti mogu još uvek da pogledaju filmove sa ovogodišnjeg FEST-a, kao i aktuelno ostvarenje iz domaće kinematografije “Bićemo prvaci sveta”.

Kompletan repertoar se može videti na sajtu bioskopa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.