Slovenački Merkator otvara prvu prodavnicu bez radnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Nov.2019, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenački Merkator otvara prvu prodavnicu bez radnika

Slovenački Mekator uskoro bi mogao da se pohvali prvom pametnom ili tzv. pop-up prodavnicom poput najvećih svetskih trgovačkih lanaca kao što su Tesko, Sejnsberis, Karfur, Volmart...

"Razvijamo uzbudljiva rešenja. Prateći model iz inostranstva, uskoro ćemo otvoriti testnu pop-up trgovinu u kojoj će moći da se kupuje bez prisustva prodavaca", izjavila je Kristina Gregorc, pomoćnica predsednika Merkatora Tomislava Čizmića za ljubljanski list Delo.

To >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je, kako objašnjava, "mobilna prodavnica za prolaznike i sve one koji žele novo iskustvo kupovine: nadzor ulaza/izlaza, elektronski cenovnik, samouslužne blagajne za plaćanje karticama, virtuelni asistent za pomoć u kupovini i slično", prenosi portal Indikator.ba.

Merkator je ranije uveo mrežu tik-tak blagajni, gde kupci sami skeniraju i plaćaju robu ili usluge, odnosno samouslužne blagajne gde kupci mogu da plate karticama.
Pogledaj vesti o: Merkator

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Merkator otvara prvu prodavnicu bez radnika

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Nov.2019

LJUBLJANA - Slovenački Mekator uskoro bi mogao da se pohvali prvom pametnom ili tzv. pop up prodavnicom poput najvećih svjetskih trgovačkih lanaca kao što su Tesko, Sejnsberis, Karfur, Volmart..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.