Junajted i Real ko Zvezda i Partizan - Saopštenjem na saopštenje!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2015, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted i Real k'o Zvezda i Partizan - Saopštenjem na saopštenje!

Scenario koji smo prečesto gledali u srpskom fudbalu dešava se između dva najveća evropska kluba.

Real Madrid se tokom dana oglasio OVIM zvaničnim saopštenjem u vezi propalog transfera Davida De Hee, isto je učinio i Mančester Junajted!

Engleski klub je taksativno naveo kako su tekli pregovori sa Real Madridom, saopštenje prenosimo u celosti:

- Mančester Junajted nije kontaktirao Real Madrid u vezi prodaje Davida De Hee. David >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je ključni fudbaler našeg tim i klupski stav je da golman nije na prodaju.

- Nijednu ponudu za De Heu nismo dobili do juče.


- U popodnevno vreme, Real Madrid je načinio prvi korak i poslao ponudu da otkupi ugovor Davida De Hee. Usaglasili su se stavovi, u posao je uključen i transfer Kejlora Navasa na Old Traford. transferi su zavisili jedan od drugog.

- U poslednjim satima jučerašnjih pregovora, sa navasom u prostorijama Real Madrida, španski klub je kontrolisao proces prijavljivanja dokumentacije za realizaciju transfera. Mančester Junajted je imao kontrolu nad klupskom dokumentacijom.

- Mančester Junajted je poslao dokumenta za oba fudbalera Real Madridu u 20:42. Davidova dokumentacija je vraćena bez strane za potpis u 22:32.

- U 22:40 po britanskom vremenu, na samo dvadeset minuta pre kraja prelaznog roka, značajne izmene u dokumentima su stigle na adresu Mančester Junajteda, što je momentalno ugrozilo čitav posao.

- Tek u 22:55 su stigla sva potrebna dokumenta prema kojima je bilo moguće prekinuti Davidov ugovor sa Mančester Junajtedom.

- U 22:58 iz Mančester Junajteda je poslato odobrenje i dogovor je prihvaćen, sve pre kraja prelaznog roka.

- Real Madrid nije na vreme prosledio dokumentaciju, za razliku od Junajteda, De Heini papiri nisu poslati španskom savezu u predviđenom roku, što je bila obaveza Real Madrida.



- Činjenica da je Mančester Junajted na vreme obavio svoj deo posla i poslao svu dokumentaciju je priznata od strane Fudbalske asocijacije Engleske. Klub je ponudio i svoju pomoć u što bržem rešavanju čitavog posla i slanja papira u FIFA.


"Mančester Junajted se u svim poslovima kupovine i prodaje igrača ponaša efektno i efikasno, to je politika kluba. Na kraju, Mančester Junajted je oduševljen što je ljubimac navijača i dvostruki igrač godine, David De Hea, i dalje fudbaler Mančester Junajteda.", navodi se u zaključku saopštenja izdatog od strane engleskog kluba.

Inače, u svojim analizama čitave priče, španski mediji su došli do saznanja da je Real Madrid spremio 'utešnu nagradu' za Davida De Heu, koji će nakon isteka sadašnjeg ugovora, narednog leta, za potpisivanje sa Real Madridom dobiti isplatu u vrednosti od 10 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.