Ko je pobednik prelaznog roka?

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2015, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je pobednik prelaznog roka?

Uzdignutog čela nakon što se spusti letnja zavesa hodaće Kejlor Navas.

Reprezentativni golman Kostarike je pobednik prelaznog roka.

Transfer saga leta 2015. godine, priča u vezi sa prelaskom Davida De Hee u Real Madrid u medijima je dobila obrise španske serije.

Kako to obično i biva, javnost upire prstom u medije, tako i otac Kejlora Navasa, ponosnog golmana Real Madrida. Reprezentativac Kostarike je pokazao profesionalnost, od prvog trenutka kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kročio u Real Madrid je tako.

Bio je zamena Ikeru Kasiljasu, viđen kao zamena Davidu De Hei, ćutao je i radio. Vratilo mu se na najbolji mogući način. U novoj sezoni je proglašen za 'jedinicu' Real Madrida, više pravu konkurenciju za gol kraljevskog kluba nema, niti će je imati.

Odugovlačenje Mančester Junajteda i tvrdoglavo takmičenje dva velika evropska rivala samo je išlo u korist upravo njemu.

Neće se sladiti, on je i na prošlom meču svog kluba pokazao da će posao obavljati odgovorno, kao i do sada. Upravo zbog toga je i nagrađen povicima sa tribina, podrškom navijača, a kako javlja Marka i većine saigrača iz prvog tima.

Ohrabren, Kejlor Navas nastavlja uzdignutog čela, iako se protiv njega vodila orkestrirana kampanja u medijima, tvrdi njegov otac. Naime, Fredi Navas smatra da su mediji stavljali veliki pritisak na Real Madrid zahtevajući da na gol liniji kraljevskog kluba MORA da stoji španski golman.

Diskriminacija prema njegovom sinu nije ostavila posledice na njegovu posvećenost.

"On radi vredno, ima podršku svih u klubu. Rekao mi je da su ga i saigrači podržali, a kada sam čuo uzvike navijača sa tribina, naježio sam se. Ljidi vole mog sina jer je on ponizan, skroman momak.", rekao je Fredi Navas.

Kada se podvuče crta, Kejlor je i zaslužio ovakav epilog, on je najveći pobednik prelaznog roka.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.