Vučica u Londonu, rok od jednog dana za dva posla?

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vučica" u Londonu, rok od jednog dana za dva posla?

Da li će čelnici sa "Olimpika" uspeti u svojoj misiji.

Roma je poslala i videla svoju prvu ponudu kako je odbijena od strane Totenhema za transfer Tobija Alderveirelda. "Pevci" zahtevaju pun iznos klazulule od 28 miliona evra da se isplati, Roma je ponudila osam manje.

Problem je što ova klauzula ističe sutra.

Roma dakle ima 24 časa roka kako bi dovela Manćiniju odličnog partnera u odbrani. Italijanski mediji tvrde da će na istom mestu pokušati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i da nađu zamenu za odlazećeg Džeka.

Radi se o Fernandu Ljorenteu, Špancu je istekao ugovor sa "Pevcima". Ostao je u Londonu da trenira sa onima koji nisu pošli na turneju, Englezi tvrde da će mu biti ponuđen jednogodišnji produžetak saradnje, Totenhem je zahvalan na ključnim golovima Španca prošle godine.

Videćemo da li će se Roma iz Londona vratiti sa pomenutim parom fudbalera, ili ipak praznih ruku.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.