Solomonsko rešenje u Londonu, Real i Junajted u trci za potpis!

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2019, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Solomonsko" rešenje u Londonu, Real i Junajted u trci za potpis!

Čini se će oba kluba aktivirati rezervne opcije kada su u pitanju pojačanja u veznom redu.

Dva velikana ne stoje dobro na svom planu rekonstrukcije/poboljšanja veznog reda. Mančester Junajted ne daje Pogbu za ispod 180 miliona evra što je Madriđanima previše, poslednja ponuda je lagano odbijena od strane čelnika "Crvenih đavola".

S druge strane, deluje da Bruno Fernandeš otpada kao prvi pik engleskog kluba, rekordni transfer Megvajera je ostavio traga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na transfer budžet kluba iz Mančestera.

Prema nekim najavama Doni Van de Bek je blizu "Bernabea", dok Ed Vudvord nema pravo rešenje za popunu mesta pored Matića i Pogbe.

Rešenje za oba kluba bi moglo doći iz Londona, iz redova Totenhema a ime mu je Kristijan Eriksen!

Po pisanju španskog AS-a "Pevci" žele da prodaju Danca, razlog je jasan, naredne godine kreativac postaje slobodan igrač. Levi kalkuliše, želi makar "simboličnu" sumu za usluge svog ponajboljeg fudbalera ako već mora da ga proda.

Cena je dvojaka, pedeset miliona evra za Real Madrid a deset miliona više ako je kupac iz Premijer lige, čitaj Mančester Junajted.

Ovo bi bilo nekako i najočiglednije rešenje posebno za Zidana, koji bi za cenu jednog Pogbe mogao dovesti dva fudbalera u vezi. Sa druge strane Junajted bi dobio kreativnost koja im itekako fali na sredini terena, Englezi su pred većim moranjem, njima se rok završava za tri dana.

Totenhem se nalazi već u procesu "krpljenja rupa" na sredini, došao je Ndombele dok se pregovara oko Lo Selsa iz Real Betisa.
Pogledaj vesti o: London,   Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.