Ponižavajuća ponuda za Pogbu, još 72 sata!

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2019, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponižavajuća ponuda za Pogbu, još 72 sata!

Nešto malo više, doduše, ali vreme ističe. A Real ovakvim potezima sigurno neće povećati šanse da kupi Francuza.

Real je poslao ponižavajuću ponudu za Pola Pogbu, naime, engleski mediji tvrde da su nudili oko 35 miliona evra, plus Džejmsa Rodrigeza, što je naravno odbijeno.

Prema pisanju "Tajmsa", cena ostaje ista, oko 180 miliona evra i "Đavoli" i pored Pogbine želje, neće odstupiti.

Prelazni rok se završava u četvrtak u 18 časova, ali naravno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i posle toga engleski klubovi mogu da prodaju igrače. Međutim, izgleda da je jasno da Solskjer neće tražiti zamenu za Pogbu jer računa da Francuz ostaje.

Naime, otpao je Bruno Fernandeš, istrošili su se za Megvajera, treba da prodaju Lukakua i dovedu, po svemu sudeći Mandžukića, a drugih promena u timu izgleda neće biti. Jedino, ako kupe Sergeja Milinković Savića, za šta je mala verovatnoća, to bi bila naznaka da će prodati Pogbu.

Real nema vremena, ne može da skupi novac, da se oslobodi Bejla, jedine ponude ima za Marijana, ali on neće napuniti kasu, niti želi da ode.

Bilo kako bilo, ako Junajted odbije kusur u igračima, šanse za transfer su prilično male.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Solomonsko" rešenje u Londonu, Real i Junajted u trci za potpis!

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2019

Čini se će oba kluba aktivirati rezervne opcije kada su u pitanju pojačanja u veznom redu...Dva velikana ne stoje dobro na svom planu rekonstrukcije/poboljšanja veznog reda. Mančester Junajted ne daje Pogbu za ispod 180 miliona evra što je Madriđanima previše, poslednja ponuda je lagano odbijena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.