Pulišić nije ni stigao u London, a već napravio problem - Čelsi čeka kazna?

Izvor: Sportske.net, 03.Jan.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pulišić nije ni stigao u London, a već napravio problem - Čelsi čeka kazna?

Amerikanac bi ni kriv ni dužan mogao da oteža stvari svom novom klubu.

Trener Čelsija Mauricio Sari se nalazi u nezgodnoj situaciji.

Od trenutka kada mu je bilo jasno da Morata i Žiru ne mogu da odgovore njegovim zahtevima tražio je druge napadače, a uprava "Plavaca" kao da ne haje za njegove molbe.

Italijan je u nekoliko navrata ispoljavao nezadovoljstvo i pomalo ljutito odgovarao novinarima da neće biti novog napadača na Stamford Bridžu, a kap koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je prelila čašu jeste kupovina Kristijana Pulišića.

Sari je izneo pozitivno mišljenje o njemu pre nekoliko meseci, ali nije smatrao da mu je u ovom trenutku neophodan. Samo je jednog dana saznao da je kupovina obavljena.

Sada je nastao problem sa UEFA-om koja pod budnim okom prati sve aktivnosti Čelsija na tržištu, klub je i dalje pod lupom zbog neregularnosti prilikom kupovine talentovanih igrača van Evropske unije, ali i zbog kršenja Finansijskog fer-pleja, tvrde mediji sa Ostrva.

To bi moglo da znači da londonski tim može da dobije i zabranu kupovine narednog leta i Sari ostane bez toliko željenog napadača.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.